PPTV online kvíz - hasznos információk

Megosztunk Veletek néhány fontos információt a PPTV online kvíz kitöltése kapcsán.

Fontos, hogy a kvíz kitöltése előtt regisztráljatok, majd aktiváljátok a regisztrációt.

A www.pptv.hu honlapon történő bejelentkezést követően kattintsatok a jobb felső sarokban a csapatnevetekre, ahonnan elérhetitek a kvízt.

A PPTV online kvíz egy egyedileg generált kérdéssor megoldásából áll.

A kérdéssor 50 kérdést tartalmaz. A kvíz megoldásához rendelkezésre álló idő 60 perc.

Az online kvíz kitöltésére 2019. május 16-án, csütörtökön 15:00-tól 16:00-ig van lehetőség.

Az egyes kérdésekre az időkereten belül szabadon visszatérhettek, módosíthatjátok a válaszotokat, a rendszer automatikusan tárolja a kiválasztott opciót.

Ha megválaszoltátok a kérdéseket és befejeznétek a tesztet, kattintsatok a jobb alsó sarokban található Megoldás elküldése gombra.

Javasoljuk, hogy a kvízt egy informatika teremben töltsétek ki, ahol esetleg egy rendszergazda is segíthet Benneteket egy esetleges technikai probléma felmerülésekor.

Technikai probléma esetén:

Ha a teszt kitöltésekor a böngésző bezáródik, akkor a felületre való visszalépést és az újbóli bejelentkezést követően már nincs lehetőség az eredeti teszt folytatására. Új teszt kitöltésére 15:00 és 16:00 között van még lehetőségetek.

Felhívjuk rá a figyelmeteket, hogy ebben az esetben (új teszt kitöltését követően) az info@pptv.hu címre szükséges lesz egy jegyzőkönyv megküldése, melyben szerepel, hogy milyen ok miatt volt szükség az új teszt igénylésére, mindezt kérjük az intézményvezető aláírásával és az iskola pecsétjével ellátva részünkre elküldeni.

Új teszt indítására csak egy alkalommal van lehetőség!

Ha olyan jellegű technikai problémátok adódik, amelyet követően 15:00 és 16:00 között nem tudtok visszalépni a felületre, akkor szintén egy jegyzőkönyv (és lehetőleg képernyőkép) csatolásával kérvényezhettek (megfelelő indoklással) egy ,,pótnapot", amit egységesen a jövő hétre tűzünk ki, ekkor - pozitív elbírálást követően - lehetőségetek lesz egy új kvíz kitöltésére.

A teszt beküldésének sikerességéről visszajelzést kaptok a felületen.

Az eredményekről - egy rövid feldolgozási időt követően - néhány napon belül tájékoztatunk Benneteket.

A PPTV online kvízének kitöltéséhez sok sikert kívánunk!

Üdv,

PPTV Csapata